Fjernhealing af børn

Se hvordan du hjælper dine børn med, at blive mere harmoniske

Fjernhealing Af Børn
Hvorfor vælge Fjernhealing som behandlingsmodel
Dit barn kan blive hjemme i trygge omgivelser.

Dit barn skal ikke forholde sig, til den der skal behandle.

Dit barn kan modtage deres behandling når de sover eller skal til at sove.

Du skal ikke ud at køre og bruge din tid på transport til og fra og under behandlingen.

Du skal bare sidde i nærheden af dit barn, første gang jeg healer, så jeg er sikker på, at dit barn tager godt imod healingen

Hvad kan der fjernheales på:

ALT- det er faktisk kun, vores egen begrænsning der sætter en stopper det gode tiltag for, at dit barn skal få det rigtig godt igen.

Der kan med sindsro heales på flg.

Søvnbesvær – Mistrivsel – Feber

Smerter – Forkølelse – ondt i halsen

Angst – Raserianfald – Bronkier – Hoste

Og listen kan udvides, spørg endelig ind til det, der gør at I ikke har et barn der er i balance.

Beskrivelse af en behandling.

Du sidder hos dit, barn som evt. sover eller skal sove og det der så sker er, at jeg via barnets navn og adr. kobler op til universet og beder om at få lov til at heale på dit barn (det svarer til at jeg ringer op på min mobil og dit barn tager imod mit opkald)

Healingen tager ca. 15-20 min.

Hvor mange *healinger* skal der til, det er lige fra 1 gang til flere gange, alt efter hvor længe dit barn har haft sin ubalance

3 gange som regel et fint antal, hvorefter jeg rigtig mange gange så indspiller en lydfil som I fremad rettet kan bruge, så I ikke skal være afhængig af mig.

 

Tjek Dit Barn´s Værelse
Der findes rigtig mange ting der kan forstyrre dit barn, som kan være med til at forstærke en ubalance.

Derfor,lav et lille tjek af dit barns værelse på følgende måde:

Kig på de farver, du i sin tid valgte til væggene
Hvor står senge, i forhold til døren
Hvad farve gulvtæppe er der lige nederunder sengen
Hvilket farve sengetøj sover dit barn i
Prøv evt. at tage 1-3 billeder af værelset og kig så på dem, med disse her øjne, er der ro i billedet, er der for mange farver, mærker du selv den uro der er i billedet?

Indenfor NEO FENG SHUI (indretning af dit hjem med farver og placering af møbler) tager man meget nøje udgangs punkt i, hvordan en seng står i et rum, da der hele tiden er energi strømninger igennem et rum, som kan skabe uro når der skal soves.

Du er velkommen til, at spørge indtil dette emne

Beskrivelse Af Fjernhealing
Fjernhealing foregår ved at jeg sender energien til dig der, hvor du er. Vi aftaler et tidspunkt for healingen, så du ved hvornår du får den. Så du kan at give dig tid til at nyde den.
Det virker lige godt, uanset hvad du gør. (Det bedste er dog at holde sig i ro)

Hvis du vælger at give dig tid til at nyde det, vil du ofte kunne mærke det i kroppen som prikken, snurren, afslapning, en velsignet fred eller måske du falder i søvn.

Du kan bestille en fjernhealing til et bestemt tema eller problem i dit liv, men du kan også få fjernhealing i en bestemt situation, hvor du føler dig udfordret og har brug for kærlig støtte: f.eks. hvis du skal ud at flyve, opereres, til eksamen, føde eller møde svigerfamilien for første gang.

En fjernhealing varer 15-25 minutter og er mindst lige så virknings fuld som en ”HANDS ON”-behandling. Nogle gange endda endnu mere.

Det er godt at give, en tilbagemelding på hvordan healingen blev modtaget og hvordan oplevelsen var, så vi i fællesskab, kan finde ud af om der evt. skal justeres på en evt. ny healing

Booking: Først køber du din fjernhealing, derefter sender du en mail til mig med info om hvad du gerne vil have healing til