*Kroppen er intelligent*

Vi er alle 100% ansvarlige for alle vores oplevelser.

Enhver tanke vi tænker, skaber vores fremtid.

Styrkepunktet er altid i dette øjeblik.

Alle lider vi under selvhad og skyldsfølelse.

Det der ligger dybest i os alle er *jeg er ikke god nok*.

det er kun en tanke og en tanke kan ændres.

Bitterhed, kritik og skyldfølelse er de mest ødelæggende mønstre.

Når vi giver slip på bitterhed, opløses selv kræft.

Når vi virkelig elsker os selv, så glider alt i vores liv.

Vi må give slip på fortiden og tilgive alle.

Vi må være villige til at begynde at lære at elske os selv.

Selvanerkendelse og selv-accept her og u er nøglen til positiv forandring.

Vi skaber selv enhver såkaldt *sygdom* i vores krop

Louise Hay

 

Joseph Murphy

Jeg har set *Mirakler* ske for mænd og kvinder i alle områder af tilværelsen, overalt på kloden.

Der vil også ske *Mirakler* for dig – når du begynder at bruge dit Underbevidste sinds magiske kraft.

Når du lære at dine vanemæssige tanker og mentale billeder former, danner og skaber *Din skæbne*

For vi mennesker er, som vi tænker i vores Underbevidste sind. 

Din krop gør det du beder den om at gør:

Har du før forholdt dig til, at kroppen er så intelligent, at den giver dig svar på hvordan du reelt har det !!, at kroppen selv kan skabe balance igen hvis der har været en ubalance !!, at dine celler selv kan hele op og skabe den ønskede balance igen!! Et håb som mange gange er afgørende for hvor godt du har det, din livskvalitet og chance for at overkomme kroniske eller alvorlige lidelser.

Det er nu blevet videnskabeligt bevidst at kroppen faktisk forsøger at snakke til dig via det at give dig ubalancer, den har et ønske om, at du nu skal tage dig selv alvorlig, hvilket vi måske ikke lige er blevet opdraget til.

*Den oplevelse vi har, af os selv, er i bund og grund en kropslig fornemmelse. Den opstår før vi får et sprog og selvom vi senere i livet, får ord til at beskrive os selv med, så ligger oplevelsen i kroppen, bag enhver tanke* Kristoffer Glavind Kjær

Kroppen husker alt, hvad du har oplevet, både det gode og det mindre gode, selvom du synes, at du kan mindes din barndom, som en fantastisk tid, så vil alt det du har været igennem fra du var 0- til ca. 7 år, være med til at skabe dit liv senere hen i livet. Det kan være oplevelser som kan sætte sig som blokeringer (paradigmer), til at få et meget bedre liv end det du har lige nu.

Hvis du igen og igen overhører det, kroppen fortæller dig, kan der ske følgende: du har over en meget lang periode gået med ondt i hovedet, det du har gjort, er at tage et piller for at *dulme * smerten. Dette kan stå på i flere år. Kroppen finder ud af du ikke rigtig lytter til det, den har at sige, nu begynder den at give dig ondt i skuldrene, du bliver mere og mere forkrampet i skulderne og nu begynder du faktisk, at få migræne. Dette giver flere og flere dage hvor du må tage smertestillende piller.

Kroppen vil blive ved med at forsøge og fortælle dig, at der noget du skal stoppe op med at gøre og forholde dig til. Og gør du ikke det, kan det i sidste ende give dig nogle forfærdelige ubalancer og når jeg skriver ubalancer, så kunne jeg også skrive alvorlige sygdomme, det kan både være kronisk og fysisk.

Så reelt, kan vi på sigt sige, at vi selv skaber de ubalancer vi får, da vi ikke stopper op og lytter til den intelligente krop, finder ud af hvad der stopper os i at have det meget bedre end det vi har lige nu. Vi er alle skabt til at have det godt, men blokeringer som ligger i underbevidstheden, er med til at skabe, at vi måske ikke er så god til at lytte til os selv, vi har overbevisninger

Så stop op nu, da du er blevet en lille smule opmærksom på, at du selv kan være med til at skabe din egen sundhed fremover.

De sidste 10 år, har jeg oplevet folk der fortæller, deres fantastiske historier om, hvordan de selv har været med til at helbrede sig selv, ved hjælp af at arbejde med den intelligente krop.

PRØV dette her: lige inden du skal lægge dig til at sove, så siger du til dig selv inden i dit hoved *jeg er Sund og Rask* sig det igen og igen, måske ligger du slet ikke mærke til at du falder i søvn. Dette går ned i din underbevidsthed og vil arbejde derfra og den (din underbevidsthed) vil så skabe sunde og raske tilstande for dig.

 

*Menneskekroppen er den bedste miniature gengivelse af universet.

 Hvad der ikke findes i kroppen, findes heller ikke i universet, og alt

 hvad der findes her, findes også i den*

                                                                                             Mahatma Gandhi